e
Banner

Etiketler: yeni hizmet



SGS hizmetlerine vize alımını ekledi


Yayın: 20-08-2020
Kategori: Karayolu

SGS sınır geçişlerini kolaylaştıran hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. TransitNet platformu sayesinde Schengen alanına girmek için vize alması gereken taşımacı firmalar ve tır sürücülerinin başvurularını sorunsuz gerçekleştirmek amacıyla vize destek ve çözüm hizmetlerini devreye aldı. 




Yurtiçi Kargo’dan Adalar hamlesi


Yayın: 30-07-2021
Kategori: Kargo

Hayata geçirdiği yeniliklerle sektöre ilkleri kazandıran Yurtiçi Kargo, Adalar’da yaşayan müşterileri için yeni bir çalışmaya daha imza attı. Şirket, artık Adalar’a gönderilen kargoları Yurtiçi Kargo teknesi ile müşterilerine ulaştırıyor. Bostancı sahilinden kargoları alan Yurtiçi Kargo teknesi, Adalar’daki müşterilerinin kargolarına daha hızlı ve güvenilir bir şekilde kavuşmalarını sağlıyor.




Arkas Lojistik, yeni nesil lojistik projesi Shipeedy’yi tanıttı


Yayın: 15-11-2021
Kategori: Lojistik

“Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren öncü yatırımlar yapan Arkas Lojistik, “Dijital hızda taşımacılık” için müşterilerinin taşıma ihtiyaçlarına proaktif bir yaklaşımla cevap veren, ülkemiz dış ticaretini destekleyecek yeni girişimi “Shipeedy”yi, Transport Lojistik Fuarı’nda sektöre tanıttı. 




Rhenus Lojistik'in 'Home Delivery’ hizmeti Türkiye'de



Türkiye’de büyümesini hızlandıran Rhenus Lojistik, hacimli eşya taşımaları için geliştirdiği taşıma, montaj ve kurulum hizmetlerini de kapsayan "Home Delivery” ürününü mobilyacılara tanıttı. 




“Ford Trucks Care” ile uçtan uca hizmet ekosistemi geliyor


Yayın: 25-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ağır ticari araç endüstrisinin global markası Ford Trucks, müşteri deneyiminde fark yaratacak yenilikçi ve bütüncül iş modeli Ford Trucks Care’i tanıttı. Ağır ticari araç müşterilerinin üretkenliklerini ve verimliliklerini artırmayı hedefleyen Ford Trucks Care; Yazılım, Uptime (faydalı çalışma zamanı), eMobilite, Finans ve Kişiselleştirme başlıklarında tam entegre ve dijital öncelikli çözümleri tek noktadan sunuyor.